Massachusetts

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Massachusetts

Nekretnina za prodaju u Massachusettsu

Na istoku graniči s Atlantskim oceanom, s državama Connecticut i Rhode Island na jugu, New Hampshireom i Vermontom na sjeveru i New Yorkom na zapadu.

Prije investiranja u nekretnine za prodaju u Massachusettsu dobro je napraviti pažljivu procjenu mnogih vrijednosti koje utječu na tržište nekretnina.

Massachusetts je američka država u regiji New England, poznata po svojoj značajnoj kolonijalnoj povijesti. Boston je glavni grad, ali urbana središta od velikog interesa posebno za prodaju nekretnina u Massachusettsu su Springfield i Worcester.

Bostonsko tržište nekretnina postavilo je rekorde 2018. usprkos niskim razinama zaliha.

Obiteljske kuće i vile za prodaju u Cohassetu, Medfordu i Bostonu rade jako dobro.

Ova brojka je rekord za ovu vrstu kuće na tom području. Condos i Brownstones također su vidjeli porast medijan prodaje, ali ti brojevi su vjerojatno izravna posljedica manje svojstava se

prodao. Ovo tržište je sada raj za prodavače s višestrukim ponudama i višim cijenama koje postaju trend.

U prvom tromjesečju 2018. zabilježili smo pad od 25,13% u kućama koje su trenutno na tržištu i dostupne kupcima.

Boston Globe izvještava da Massachusetts Realtors Association navodi da su prosječne cijene kuća za jednu stambenu jedinicu porasle za 4%. Dakle, čak i ako je dostupnost kuća pala, prosječna cijena za prodaju na domaćinstvu ponovno je porasla, dajući prodavačima najbolje pogodnosti na tržištu Bostona još jednu godinu.

Springfield je najbolji grad u zemlji za samce za kupnju nekretnina za prodaju u Massachusettsu.

Prije deset godina bili smo na vrhuncu recesije, a prodaja nekretnina za prodaju u Massachusettsu možda se činila nemogućim.

U ovom gradu rast gradskog rada potiče prodaju kuća.

Osim što su više kuće za prodaju, oni također troše manje vremena na tržištu.

U Springfieldu postoji drugačija psihologija koja je zahvatila posljednje dvije ili tri godine jer smo vidjeli različite ekonomske mogućnosti.

Grad Worcester nedvojbeno je jedno od 5 najboljih mjesta za život i kupnju nekretnina za prodaju u Massachusettsu do 2025. godine.

Worcester je jedan od najtoplijih i najkonkurentnijih tržišta u cijeloj zemlji.

U prilog toj hipotezi moramo uzeti u obzir obnovu nekadašnjih "brownfield" prostora u karakterističnim trgovinama i restoranima, uzbudljiv razvoj onoga što je nekad bio Kelleyjev trg u distriktu Canal, daljnje pametne infrastrukture, ekološki prihvatljivi gradski autobusi, željeznička postaja Union Station i zračne luke.

Neprestani razvoj škola, infrastrukture, urbane obnove i gradova sigurno će gurnuti naš grad više nego što možemo zamisliti

Tržište nekretnina je zapravo postalo nevjerojatno konkurentno zbog manjeg broja postojećih stambenih zaliha, a Worcester je nastavio poželjnost.

  •  
    Prijelaz u Boston: potpuni vodič i savjeti koji trebate

    Prijelaz u Boston: potpuni vodič i savjeti koji trebate Massachusetts je jedan od najstarijih državnih stanova u SAD-u. Pronalaženje kuće u Massachusettsu je san mnogih. Sa svojim kapitalom, Bostonom, ističe se na svojim sveučilištima, fakultetima i za najvišu razinu dobrobiti među najvišim ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 5663

Prodaja Vila, Massachusetts, Boston, Boston, Boston

8,838,866.56HRK
Prodaja
Vila

198 m²
Vile za prodaju.
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB